Firma containerservice

Gør det nemt at håndtere jern og metalaffald

Vi tilbyder en praktisk firmacontainerservice til vores erhvervskunder, der har brug for at håndtere deres jern- og metalaffald på en effektiv måde. Ved regelmæssig tømning af containere, stiller vi som en service containere til rådighed uden beregning. Vi har et stort udvalg af forskellige containertyper, hvor vi tager udgangspunkt i kundens individuelle ønsker og behov.

Vores firmacontainerservice

Vi har specialiseret os i at tilbyde en pålidelig og praktisk containerservice til vores erhvervskunder. Vores firmacontainerservice giver mulighed for at håndtere jern- og metalaffald på en effektiv og bæredygtig måde, da vores erfarne team sørger for, at materialet bliver fjernet og genanvendt på en ansvarlig måde.

Vi tilbyder forskellige størrelser af containere, så vores kunder kan vælge den størrelse, der passer bedst til deres behov. Ønsker du at høre mere om vores firmacontainerservice, så tøv ikke at kontakte os på telefonnummer (+45) 97 35 09 05 eller via e-mail på skrot@skjernprodukt.dk.

Få en container til rådighed uden beregning

Vi tilbyder vores erhvervskunder at få en container til rådighed uden beregning, ved regelmæssig tømning af jern og metal. Dette gør det nemt og bekvemt for vores kunder at håndtere deres jern- og metalaffald på en effektiv måde.

Processen foregår således, at vi kommer og opstiller en container hos dig, hvorefter I I fylder den med jern, metal og kabelaffald. I giver et kald når containeren er ved at være fuld, og vi kan ofte afhente skrottet allerede dagen efter. Har du et mere ensartet behov, kan der også laves en aftale med en fast dag for tømning af containeren – vi skræddersyder det til dine behov.

Er du interesseret i en firma containerservice aftale?

Hvis du er interesseret i at få en container til rådighed til dit jern- og metalaffald, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer (+45) 97 35 09 05 eller via e-mail på skrot@skjernprodukt.dk. Vi vil gerne hjælpe dig med at håndtere dit skrot på en effektiv og bæredygtig måde.